×

Campus

Hotspot årets studentvän

Foto: Johan Eriksson/Karlstad Studentkår
Hotspot är årets mottagare av Karlstad Studentkårs utmärkelse "Årets studentvän", en utmärkelse som tilldelas personer och organisationer som stärkt studenters livskvalitet.

Utmärkelsen, som Karlstad Studentkår instiftade 2017 och som delas ut vartannat år, går i år till Hotspot för arbetet med den arbetsmarknadsdag som går av stapeln i februari månad varje år.

Under celebra former utnämndes Hotspot till ”Årets studentvän” på scenen i café Gläntan under fredagen där studentkårens ordförande Sebastian Hardin överlämnade diplomet.

”Hotspot möjliggör för oss studenter att skapa de kontakter med arbetsmarknaden som krävs för att vi ska kunna förverkliga våra karriärdrömmar. Mässan innebär ett bra tillfälle till att träffa framtida potentiella arbetsgivare. Hotspot arrangeras av Karlstads universitets avdelning Externa relationer, där en majoritet av projektgruppen består av studenter som med sitt driv och engagemang gör mässan möjlig. Genom detta ger Hotspot studenterna en mötesplats som stärker Karlstad som studentstad.” skriver Karlstad Studentkår i motiveringen.

Detta är en nyhetsartikel. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Toppnyheter