×

Insändare

”Mikros på mikronivå?”

Foto: Karlstads studenttidning
"Det behövs fler mikrovågsugnar" skriver två insändarskribenter i Karlstads studenttidning.
Insändare

Vi är många studenter som bävar för lunchrusningen i Gläntan vid tolvtiden. Med vassa armbågar får man slå sig fram till både kylskåp och mikrovågsugnar, och för den stackare som drar nitlotten i kön till mikrovågsugnarna, blir väntan lång. Universitetet växer så att det knakar, vilket är kul för alla. Med med ett sådant växande intresse måste även utbudet av mikrovågsugnarna öka i Gläntan. Allt för en trevligare stämning och en stressfri lunch i en annan så hektisk studietid!
Johan

Fler microvågsugnar i hus 21

Det borde finnas mycket fler microvågsugnar! Speciellt i hus 21 där det alltid är kö till både fungerande och trasiga micros.
Fred

Svar direkt:

Frågan om mikrovågsugnar är ett återkommande ämne. Det är väldigt viktigt med fungerande mikros för att studenterna ska kunna värma sin lunch och därmed orka med att studera. Studentkåren har nyligen fått information om att många mikrovågsugnarna i Gläntan just nu inte fungerar. Därför tog vi snabbt kontakt med universitetets avdelning för campusservice, som ansvarar för frågan. De är tacksamma för sådan information och arbetar just nu med att åtgärda problemet.
Sebastian Hardin
Ordförande Karlstad Studentkår

Artikeln publicerades i Karlstads studenttidning nr .

Detta är en argumenterande text där skribenten svarar för åsikter och ställningstaganden i artikeln. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Skriv en insändare

Vill du skriva en insändare i Karlstads studenttidning eller skriva ett svar på denna insändare?
Läs mer och skicka in din text här.

Toppnyheter