×

Campus

De har nominerats till årets kommunikatörspris

På måndagen presenterades de tre organisationer som har nominerats till Kommunikatörsnätverket i Värmlands kommunikatörspris.

I samband med Kommunikatörsdagen den 18 mars avslöjas vilken av de tre organisationerna som får ta emot årets pris.

De nominerade

Länsförsäkringar Värmland
Länsförsäkringar Värmland för ett genomgående gediget och välplanerat kommunikationsarbete som bidrar till att verksamheten når sina mål. Kommunikationsavdelningen har under året levererat tydliga resultat på en rad olika områden som stärkt både kundnöjdhet och den interna stoltheten, och som bidrar till en imponerande helhet.

Räddningstjänsten Karlstadsregionen
Räddningstjänsten Karlstadsregionen som med sin digitala adventskalender levererade framgångsrik och vältajmad kommunikation under en av årets mest olycksdrabbade månader.

SBAB
SBAB för arbetet med Respekttrappan. Med kommunikation som bärande del lyckades SBAB på ett imponerande och framgångsrikt sätt skapa engagemang och delaktighet i det interna arbetet att öka förståelsen för olikheter, utmana rådande normer och stärka sammanhållningen och kulturen på arbetsplatsen.

Det är sjuttonde gången i ordningen som Kommunikatörsnätverket i Värmland delar ut priset, där man fokuserar på att lyfta fram företag, organisationer eller personer som använder kommunikation på ett nytänkande, framgångsrikt och välplanerat sätt.

På måndagen avslöjades vilka tre organisationer som i år har chans att få ta emot utmärkelsen: Länsförsäkringar Värmland, räddningstjänsten i Karlstadsregionen och SBAB.

– Vi fick in många vassa nomineringar i år, vilket visar att kommunikatörerna i Värmland gör ett riktigt bra jobb. Nu återstår tre knivskarpa kandidater, det kommer att bli riktigt tight, säger Anders Thorén, ordförande i juryn, i ett pressmeddelande.

Detta är en nyhetsartikel. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Toppnyheter