×

Campus

Vad har du gjort i sommar?

Jobbat, pluggat, sovit, semestrat. Vi har frågat fyra studenter om vad de har gjort i sommar och hur deras tankar går inför det nya läsåret.

Ann Adolfsson, yrkeslärarprogrammet

– Jag varit ledig och haft semester i Sälen. Vi har cyklat, fiskat och paddlat, så det har varit en bra sommar. Jag ser framemot det nya läsåret eftersom jag är ny student som har arbetat som sjuksköterska innan, så det bli kul.

Foto:

Juval Pruitt, studentombud på studentkåren:

– Jag har varit i Småland och umgåtts med vänner och familj. Utöver det har jag flyttat till en ny lägenhet, så det har varit lite jobb med det. Så sommaren har varit bra, även om den varit lite kallare än vad man hoppats på. Nu när höstterminen är igång är det fullt fokus på att hantera studentfall och arbeta med rättssäkerhetsfrågor ur ett studentperspektiv. Det blir också en del möten med studenter och konferenser, så det känns bra.

Foto:

Caroline Lindström, webb och multimedia:

– Jag har jobbat väldigt mycket och när jag inte har jobbat har jag sovit. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka och börja plugga igen, det ska också bli kul med introduktionen och att lära känna andra studenter.

Foto:

Oscar Kamph, civilingenjör maskinteknik

– Jag har jobbat på en fabrik i Kristinehamn hela sommaren och tagit det lugnt när jag varit ledigt. Det känns både bra och dåligt inför den nya terminen, det ska bli skönt att komma tillbaka samtidigt som jag är lite skoltrött.

Foto:

Toppnyheter