×

Nyheter

Denny Jansson: Välkommen till Karlstads studenttidning på nätet

Foto:
Karlstads studenttidnings chefredaktör och ansvarige utgivare, Denny Jansson, hälsar välkommen till vår nya nätupplaga.
Signerat

Idag sker lite av vad som kan kallas digital historia när Karlstads studenttidning gör comeback på karlstadsstudenttidning.se efter en frånvaro som varat i över sju år. Ett stycke historia för studentjournalistiken i Karlstad och således ett nytt kapitel i Karlstads studenttidnings historia. Att flytta in på nätet är ett självklart steg för Karlstads studenttidning i en tid där allt större krav ställs på snabbare nyheter och på flexibla lösningar. Att finnas med på de plattformar du som läsare använder är ett självklart steg i utvecklingen av Karlstads studenttidning, där vi tog stora steg redan i somras när Karlstads studenttidning tog steget in på mikrobloggen Twitter och på Snapchat.

Här på karlstadsstudenttidning.se kommer du som läsare kunna följa de löpande händelserna som inträffar mellan våra ordinarie tidningssläpp, där vi varit dåliga på att löpande rapportera om vad som händer i Karlstad och på Karlstads universitet, granska utbildningar, fråga studenter och framför allt rapportera om studentlivet i Karlstad. Papperstidningen Karlstads studenttidning kommer precis som vanligt att fortsätta att släppas fyra gånger per läsår, fullmatad med nyheter för dig som är student eller verksam vid Karlstads universitet – precis som vi gjort sedan 1967. Så gör det till din nya vana att besöka oss här på karlstadsstudenttidning.se så lovar vi att du kommer vara uppdaterad med det senaste om Karlstads studentliv och allt därtill.

Så för att citera Frank Sinatra, ”Start spreading the news” – nu är vi äntligen tillbaka efter en lång tids hårt arbete och tester fram och tillbaka.

Varmt välkommen!

Denny Jansson
chefredaktör och ansvarig utgivare 2017/2018

Detta är en opinionstext där skribenten svarar för åsikter i artikeln. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Toppnyheter