×

Nyheter

Vårbalen bjuder examensfirare på fest

Foto: Privat

Vårbalen är en kväll med middag och dans som årligen arrangeras för studenter som tar examen vid Handelshögskolan. Nytt för i år är att alla studenter som tagit eller tar sin examen i januari också blir inbjuden till vårbalen.

Handelshögskolans vårbal 2023 går av stapeln den 26 maj på Karlstad CCC. Årets projektledare hoppas på en oförglömlig kväll och är i full fart med förberedelserna.

– Vi vill skapa en minnesvärd avslutning för alla studenter på handelshögskolan som tar examen, vare sig det är nu till sommaren eller under året, säger projektgruppen.

Målet är att studenterna ska kunna minnas tillbaka till Karlstad och sin studietid som något fantastiskt och blicka framåt med stor tilltro till framtiden och nya möjligheter. Kvällen firas med en trerätters middag, underhållning och fantastisk stämning, enligt projektledarna.

Nytt för året är att alla välkomnas

Irma Comstedt och Filippa Svenlin utgör årets projektledare för vårbalen och läser sista året på turismprogrammet. Något de bestämde sig för var att välkomna alla som tagit eller tar sin examen under året från Handelshögskolan.

– Annars hade de missat eventet helt, vilket vi tyckte kändes super tråkigt, säger dem.

Till skillnad mot tidigare år finns ingen projektgrupp utan de två kombinerar projektet med sin kandidatuppsats.

– Vi har läst projektledning i en tidigare kurs och att leda vårbalen har varit ett perfekt tillfälle att tillämpa våra kunskaper i ett verkligt projekt. Vi rekommenderar alla som är nyfikna på att arbeta med event och projektledning i framtiden att ta tillfället att vara projektledare för vårbalen. 

Detta är en nyhetsartikel. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Toppnyheter