×

Campus

Stora namn klara för Kommunikatörsdagen 2017

Den 7 mars äger Kommunikatörsdagen rum på Karlstads universitet. En branschdag bestående av föreläsningar och happenings som i år kretsar kring digitala och sociala medier. Besökarna kan förvänta sig stora namn på agendan och att bli både inspirerade och utbildade inom det högaktuella temat.

Kodjo Akolor, Antiha Schulman, Frida Boisen, Markus Gustafsson, Pontus Staunstrup, Erik Modig och Henrik Sköld är namnen som utgör årets upplaga. Samtliga föreläsare berör olika områden inom temat och lyfter digitaliseringens inflytande och makt. Som besökare tar du del av föreläsningar där du både finner nytta inom privat- och arbetslivet.

– Tanken bakom årets tema är att vi ville hitta något som alla kan relatera till. Digitaliseringen blir kraftigare och sociala medier är något som vi alla konsumerar. Nu vill vi ge både studenter och yrkesverksamma i Värmland möjlighet att ta del av ett evenemang som kretsar kring just detta, säger projektgruppen för Kommunikatörsdagen 2017.

Evenemanget anordnas årligen av studentföreningen Inferno, och är öppet för alla studenter på Karlstads universitet. Det är en heldag som består av sju föreläsningar, frukost, lunch samt fika, och nätverksmöjligheter mellan yrkesverksamma och studenter.

– Jag tror att detta kan bli en riktig hit för studenter att ta del av. Det blir minst sagt en investering i sig själv. Vi ger dessutom alla studenter ett rabatterat pris på hela 85 procent, avslutar projektgruppen.

På Kommunikatörsdagens webbplats och sociala kanaler finns mer information att inhämta.

Artikeln publicerades i Karlstads studenttidning nr .

Detta är en nyhetsartikel. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Ämnen
Campus

Toppnyheter