×

Campus

”Det är lite blandade känslor”

Foto: Lotta Fallqvist
Hallå där... Tobias Svensson, som i förra veckan gjorde sin sista dag som vice ordförande med studiesocialt ansvar för Karlstad Studentkår.

Hur känns det att lämna över och gå vidare?
– Det är lite blandade känslor, det ska bli jättetråkigt att lämna mina kollegor, för det är ju personer man har blivit nära vän med. Samtidigt så ska det bli skönt att få testa på lite annat.

Vad har du lärt dig och vad tar du med dig från året som förtroendevald?
– Att vara lite mer organiserad. Det är väl mest det som jag kommer ta med mig från det här året. Jag har även lärt mig att arbetsleda, vilket var något jag inte testat på förut. Inte på samma sätt i alla fall.

Vad har varit den största utmaningen under året?

– Det är svårt, jag vet inte riktigt vad den största utmaningen har varit. Man kan väl säga att det har varit en utmaning att tillgodose allas olika viljor på bästa sätt.

Vad är du mest stolt över att ha genomfört?
– Att ha genomfört generalsutbildningen. Den har några år på nacken, men det här året har det märkts att det har blivit framsteg. Framför allt har jag märkt att personer har ett nytt sätt att tänka på gällande introduktionen, så det är jättekul.

Vad kommer du att sakna?
– Jag har ju ändå spenderat fyra år här på universitetet, så det kommer bli jobbigt att lämna det bakom sig. Det kommer ju bli en helomställning, oavsett om jag vill det eller inte. Kommer som sagt också att sakna arbetskamrater.

Vad ska du göra nu?
– Vi får se. Jag har fått lite jobberbjudanden och sånt, så om jag hamnar i Karlstad, Stockholm eller Göteborg, det återstår att se. Det är lite spännande.

Detta är en nyhetsartikel. Läs mer om hur Karlstads studenttidnings journalistiska arbete här.

Ämnen
Campus

Toppnyheter